Jun 15, 2010

EOC 2010

A trecut aproape o saptamana de cand am revenit din Bulgaria insa am fost ocupat cu sesiunea fapt
care m-a impiedicat sa postez.
Au fost peste 2 saptamani frumoase dar si obositoare. Prima parte a fost presarata cu antrenamente, scurte dar obositoare din cauza caldurii incredibile. Singurele momente de relaxare au fost intre antrenamente cand mergeam la piscina si incercam sa uitam de oboseala si caldura.
Am avut ocazia sa particip la un numar destul de mare de etape de concurs (mai bine sau mai slab organizate). A fost o saptamana de competitie in care dupa ce "respiram"aerul inaltimilor de la EOC, alergam si noi, restul, pe aceleasi zone. Am facut si curse bune si altele mai putin bune, inconstanta a fost cuvantul care a caractetrizat perfect felul in care am alergat.
Acum urmeaza o lunga perioada fara competitii dar cu destul timp de pregatire pentru obiectivul principal al anului: Campionatele Nationale de la Cluj.

P.S.1 Hartile vor urma
P.S.2 C.S. UNIREA Alba Iulia se misca mai repede decat echipele de fotbal cand vine vorba de piata transferurilor. In urmatoarele zile clubul va perfecta legitimarea norvegianului Øystein Kvaal Østerbø !
EOC 2010 Part 1

EOC 2010 - Part 2

EOC 2010 - Part 3

EOC 2010 - Part 4

EOC 2010 - Banquet

No comments: