Jun 5, 2009

Plopeni - Campionatul national de Noapte si Echipe 2009

De la Alba Iulia am plecat la drum spre Plopeni intr-o formula de patru persoane.Langa mine(Radu), Bulgaru si Zinca s-a adaugat Suciu Simion.Drumul a fost unul destul de greu din cauza ploii abundente dar si presarat cu cateva momente hazlii pe care tinem sa le pastram secrete :)).
Prima etapa a fost ce-a de noapte, programata vineri seara. Conditiile meteo a facut ca o parte din cei inscrisi sa opteze pentru a nu mai lua startul in concurs. O etapa de concurs dificila cu niste posturi destul de greu de atacat.Castigatorul a fost Zinca Ionut care a realizat un timp foarte bun pentru conditiile de concurs.
Rezultate Campionatul National de Noapte 2009

Campionatul National de Noapte-Plopeni



Pentru Zinca a fost si singura etapa de la Plopeni deoarece era calificat pentru Balcaniada de alergare montana, si in dimineata zilei de sambata trebuia sa fie in Bucuresti, pentru a pleca spre Bulgaria.
Ce-a de-a doua etapa a fost o Medie Distanta, un pic peste medie,avand 9.2 km si 355 m diferenta de nivel. O etapa destul de grea din cauza oboselii acumulate cu o seara inainte in concursul de noapte.Toti concurentii au dat tot ce au putut in speranta ca vor obtine un loc cat mai sus la final. Un traseu destul de greu din punct de vedere fizic cu doar cateva posturi care iti puneau cu adevarat probleme de tehnica.Etapa a fost castigata de Bogya Tamas.
Rezultate Campionatul National pe Echipe Et. 1

Pentru duminica cu totii stiam ca ne asteapta o etapa lunga si dificila din punct de vedere fizic(12.2 Km si 625 nivel). Ce a urmat a fost destul de interesant pentru toti sportivii.Daniel Stroescu, trasatorul , a ales sa ne faca o surpriza.In ce a constat aceasta surpriza?Sectiunea de la start la primul post a avut undeva in jur de 3.5 km si punea multe probleme in alegerea variantei.O surpriza frumoasa si interesanta.Din partea mea numai cuvinte de lauda pentru acest mod de a face un traseu.De ce spun asta?Pentru ca harta si terenul erau cunoscute de majoritatea concurentilor dar cu o trasare " cu cap" Daniel a reusit sa incurce multe calcule.Au existat ceva contestatii in privinta amplasarii postului 10.Personal cred ca nu era amplasat corect, ci la o distanta de maxim 10 m mai sus de locul unde trebuia sa se afle, pe directia spre postul 11. Per total o etapa frumoasa cu o vreme buna, dupa doua zile de ploaie continua.Etapa a fost castigata de Suciu Simion care a tras tare, motivat fiind si de premiile consistente oferite de organizatori.
Rezultate Campionatul National pe Echipe Et. 2
(scuzati calitatea dar toti concurentii au avut probleme cu vizibilitatea hartii)

Campionatul National Echipe 2009 - Plopeni Et. 2

Rezultate cumulate pe cele doua etape

No comments: