Apr 20, 2010

Cantonament Primorsko - Bulgaria + Brown Cup 2010

Incepand cu a doua zi de Paste, impreuna cu alti orientaristi din Romania ne-am deplasat in localitatea Primorsko (zona in care se vor desfasura Campionatele Europene de Seniori 2010) pentru un cantonament de pregatire pe zone specifice. A fost o saptamana in care s-a muncit intens, antrenamentele fiind destul de dificile atat din punct de vedere tehnic cat si fizic. Padurile sunt foarte rapide relativ curate si permit deplasarea la o viteza extrem de ridicata.
De la Primorsko am mers la Veliko Tarnovo unde s-a desfasurat Brown Cup 2010. Pentru acest concurs au fost programate doua etape: un sprint de oras in localitatea Strajita si o medie distanta (WRE) in apropiere de aceeasi localitate.
Desi am avut un inceput ezitant la sprint (la primul post am pierdut aproximativ 30 de secunde) plus alte cateva mici erori, rezultatul a fost unul multumitor pentru mine. La etapa de medie distanta lucrurile au stat cu totul altfel. Desi am pornit cu o viteza scazuta, fiind avertizat de persoanele care fusesera deja in concurs, odata cu aparita oboselii am facut o "gafa" monumentala la postul 10 care si-a pus amprenta pe restul evolutiei mele, de acolo nemaireusind sa revin la un tempou bun de alergare si nici la cel mai eficient mod de a rezolva problemele de tehnica. Un rezultat destul de slab insa o buna invatatura de minte.

Rezultate Sprint
Rezultate Middle Distance (WRE)
Rezultate TOTAL
Official Brown Cup Web-Site

In albumul foto de mai jos se gasesc si cateva harti de antrenament plus hartile de concurs!
Cantonament Bulgaria 2010 - Primorsko

No comments: