Mar 29, 2010

Norma de control Izvorul Muresului !

Dupa o saptamana presarata de probleme medicale (toxi-infectie alimentara plus "amorteala" din piciorul drept) am avut ocazia sa imi testez fortele impotriva unui numar insemnat de orientaristi din Romania. Traseul ales a fost cel parcurs si anul trecut la Crosul Montan din localitatea Izvorul Mureslui.
Problemele de sanatate au avut un efect negatv asupra performantei mele si, desi mi-as fi dorit sa alerg 12 km, a trebuit sa ma opresc dupa 8 km din cauza durerilor de stomac. Sper ca anul urmator sa imi imbunatatesc timpul realizat !

Rezultate

Statistica
Izvorul Muresului 2010

Mar 10, 2010

Portugalia 2010

Alaturi de colegii mei de la Unirea Alba Iulia am avut deosebita placere de a ma antrena si de a concura in Portugalia. O tara care in luna februarie iti ofera conditii aproape optime de pregatire. Terenuri deosebite, harti atat tehnice cat si solicitante fizic din pricina nisipului. O multitudine de antrenamente(unele mai reusite, altele nu) dar si un numar important de etape de concurs la cel mai inalt nivel. Per total o experienta unica traita intr-o tara si o cultura total noua pentru mine, o multime de noi prieteni.
Dupa Portugalia a urmat o experienta cel putin interesanta in Spania, in orasul Ronda. Un tip de teren pe care nu l-am mai intalnit niciodata si un mod de a carta cel putin bizar, ca sa citez organizatorii: "un mod finlandez de a carta" . Foarte ciudat, desi modul de cartare a fost finlandez, acestia nu prea si-au facut loc printre fruntasi, ba din contra!

Harti Antrenament Portugalia
Harti Norte Alentejano O`Meeting 2010 Norte Alentejano O`Meeting 2010
Harti Trofeo Internacional Ciudad de Ronda 2010 Trofeo Internacional Ciudad de Ronda 2010P.S. 1: Pozele vor urma !
P.S. 2: Scorul este 7-4 (pentru cunoscatori)